Hjem :: Login
Albumliste :: Seneste uploads :: Seneste kommentarer :: Mest viste :: Højeste karakter :: Mine Favoriter :: Søg

 
 
 


Åbningstider.

Er du interesseret i en killing har internatet åbent mandag til fredag fra 9-12 samt 17-18 samt lørdag og søndag fra 10-12.


Kommentar 1 til 7 fra 7
Side: 1

Fotografen   [22 Jun, 2008 at 11:51 PM]
Ja kommer op og gå i aktion d. 28 på lørdag, så skulle der gerne være nye billeder Smil
Jonna   [24 Jun, 2008 at 07:33 PM]
Hej Helle - det glæder vi os til - også at se billeder af jeres nye kattegård! Knuser herfra
nicole   [25 Jun, 2008 at 07:01 PM]
hejsa bæklund.... skal i lukke bæklund, håber at i ombestemmer jer Smil .... ha´nogen gode dage med killingerne knus og kram fra mav-mav ejer Ide Ide
Jonna   [26 Jun, 2008 at 01:02 AM]
Hej Nicole. Desværre er det ikke os der har besluttet at lukke Bæklund men Kattens Værn i København. Vi ville meget, meget gerne have lov til at forsætte og er mega kede og triste over at de lukker os. Desværre kan kattehjemmet så ikke fortsætte fordi det koster en del penge at sørge for alle kattene og dem har jeg desværre ikke Ked af det Også et knus og kram til dig og mav-mav ejer og tak fordi du skrev. Ide
Michelle   [31 Jul, 2008 at 03:36 PM]
Jamen hvad dælen kommer der så til at ske med alle kattene????? Det er da en meget kold og kynisk beslutning!!!
bæklund   [31 Jul, 2008 at 07:21 PM]
Det spørgsmål er nemt at besvare - alle der sidder her skal til Ålborg internatet når vi bliver lukket d 1 november. Værre er det så med de killinger og katte som bliver fundet fremover, deres chance for at få et nyt liv bliver ikke noget at skrive om. Som dyrlægerne siger heroppe, så skal de igen til at aflive sunde og raske katte som folk indleverer fordi man måske tror den er uden ejer (dem uden øretatovering!) Og det er bestemt ikke noget som dyrlægerne er glade for i forvejen - at aflive sunde og raske katte.
Andreas   [02 Aug, 2008 at 05:51 PM]
Som mange andre, er jeg også lidt ked af at de vil lukke Bæklund, da jeg selv har fået min dejlige kat derfra. Gad vide om de ikke burde hedde Kattens Kværn istedet?

Kommentar 1 til 7 fra 7
Side: 1

Tilføj din kommentar 
Navn Kommentar
Bekræftigelse 
Griner :lol: Razz :-P Meget glad :-D Smil :-) Neutral :-| Ked af det :-( Græder - eller meget ked :cry: Cool 8-) Overrasket :-o Forvirret :-? Flov :oops: Chokeret :shock: Gal :-x Rullende øjne :roll: Vinker ;-) Ide :idea: Bestemt :!: Spørgsmål :?: