Hjem :: Login
Albumliste :: Seneste uploads :: Seneste kommentarer :: Mest viste :: Højeste karakter :: Mine Favoriter :: Søg

 
 
 

Klik for fuld størrelse

To killinger efterladt på rasteplads ved Løkken

Disse to små killinger blev fundet efterladt på en rasteplads ved Løkken søndag den 4 oktober 2009. Håber der sidder en familie et sted med en meget dårlig smag i munden - tror man virkelig at to 6 ugers killinger kan klare sig selv?
Er den 7 oktober 2009 anbragt i pleje i Astrup.


Kommentar 1 til 4 fra 4
Side: 1

bæklund   [08 Okt, 2009 at 07:47 PM]
Se lige her Ked af det
Helle   [09 Okt, 2009 at 11:59 PM]
Hvad pokker er det for nogle uansvarlige mennesker, håber godt nok de må sidde med en meget dårlig smag i munden, fy for den lede en ligegyldighed over for et andet levende væsen der ikke ville ha en chance så lille, om man fatter det..
Jonna   [20 Okt, 2009 at 05:42 PM]
Desværre overlevede de ikke de to små fyre her. Havde de haft deres mor endnu så havde de været bedre stilllet - og så i den mindste fået mad hver dag. øv
charlotte   [21 Okt, 2009 at 12:24 AM]
det var bare så trist at høre at de ikke klarede det. jeg var der og aflevere erling i pension den dag da de var kommet ind ,og det var de sødeste små venner.det er da utroligt at folk bare smider katte væk, de er da også levende væsner

Kommentar 1 til 4 fra 4
Side: 1

Tilføj din kommentar 
Navn Kommentar
Bekræftigelse 
Griner :lol: Razz :-P Meget glad :-D Smil :-) Neutral :-| Ked af det :-( Græder - eller meget ked :cry: Cool 8-) Overrasket :-o Forvirret :-? Flov :oops: Chokeret :shock: Gal :-x Rullende øjne :roll: Vinker ;-) Ide :idea: Bestemt :!: Spørgsmål :?: