Hjem :: Login
Albumliste :: Seneste uploads :: Seneste kommentarer :: Mest viste :: Højeste karakter :: Mine Favoriter :: Søg

 
 
 


Killing fundet i Hirtshals

Denne lille bitte killing blev fundet i Hirtshals - svøbt i det grønne tæppe og lagt afsides. Han var ca 2 uger gammel, ufattelig tynd og der var ikke liv nok i ham da vi fik ham ind. Han var iskold - ingen ved hvor længe han havde ligget i det tæppe bare for at dø. Trods forsøg på at varme ham op osv lykkedes det ikke, efter blot en time her på kattehjemmet sov han ind.


Kommentar 1 til 5 fra 5
Side: 1

bæklund   [07 Nov, 2009 at 06:11 PM]
Ked af det Ked af det Ked af det Ked af det Ked af det Gal Gal Gal Gal Gal
Annette   [07 Nov, 2009 at 07:58 PM]
hvor er det forfærdelig at nogen kan finde på at behandle dyr på denne måde. Det er ikke sjovt at se på den lille stakkel. Det kunne ellers blive en køn kat hvis den havde fået en chance
Helle   [08 Nov, 2009 at 01:29 PM]
Ja det er et dejligt land bare man ikke siger miav.. Hvorfor har man dog ikke kørt til dyrlæge og brugt de penge på en aflivning om ikke andet for sin egen samvittigheds skyld, lille stakkel, det gør helt ondt i maven at tænke på den bare er smidt ud som affald..
Birthe   [10 Jan, 2010 at 11:58 AM]
Ja, der findes ikke ord for min vrede, når jeg læser dette. Hvad er det for nogle mennesker der gør dette?????, at svøbe den ind i et tæppe, viser jo at der er personer der har haft den i sin varetægt. det gør ondt helt ind i hjertet at se det billede Ked af det Ked af det Gal Gal
Annette   [22 Maj, 2010 at 06:29 AM]
Jeg kunne tude når jeg ser dette billede. At mennesker kan være så gemene. Jeg har selv 4 katte som alle har været vildkatte. Resten af bestanden bor i haveskuret og de bliver fodret.

Kommentar 1 til 5 fra 5
Side: 1

Tilføj din kommentar 
Navn Kommentar
Bekræftigelse 
Griner :lol: Razz :-P Meget glad :-D Smil :-) Neutral :-| Ked af det :-( Græder - eller meget ked :cry: Cool 8-) Overrasket :-o Forvirret :-? Flov :oops: Chokeret :shock: Gal :-x Rullende øjne :roll: Vinker ;-) Ide :idea: Bestemt :!: Spørgsmål :?: