Hjem :: Login
Albumliste :: Seneste uploads :: Seneste kommentarer :: Mest viste :: Højeste karakter :: Mine Favoriter :: Søg

 
 
 

Klik for fuld størrelse

Angels historie - IKKE TIL SALG!

Alle foreninger der beskæftiger sig med dyreværn er ofte nødt til at træffe rigtig svære beslutninger om liv og død. Enten fordi dyr ikke kan reddes pga sygdom, eller fordi deres temperament gør, at de ikke med god samvittighed kan formidles til nye hjem. En formidling skulle jo gerne være en god oplevelse for både dyr og mennesker og føre til et venskab mange år frem.
Men man kommer ikke udenom at økonomi er en faktor man også bliver nødt til at indregne i beslutningerne, for penge hænger ikke på træerne, og der er desværre ikke økonomi til at redde alle. Så foreningerne bliver nødt til at tænke på, hvordan de redder flest mulige dyr for færrest mulige penge. Altså tænke med tegnebogen istedet for med hjertet, og det er hårdt at være de, der sidder med de beslutninger. Nogle steder på de sociale medier raser en debat om “kalkulerede aflivningsprocenter” i en dansk dyreværnsforening. Et trist begreb som mange nok slet ikke anede eksistensen af. Svært at forstå hvorfor dyr skal aflives pga. økonomi, når der samtidig sidder lønnet personale på mange poster.
Her på Kattehjemmet Bæklund tænker vi ikke i aflivningsprocenter, og alt arbejde udføres af frivillig arbejdskraft for at minimere udgifterne. Og da kattehjemmet drives af medlemsskaber, donationer og fonde er der også her en pligt til at forvalte pengene fornuftigt og tænkte økonomisk hele tiden.

Men indimellem skal der bare være plads til at tænke med hjertet. Hjertet og følelserne for dyrene er drivkraften for alle, der udfører dyrevelfærdsarbejde, og nogle gange er der bare brug for lidt ekstra og nogle succeshistorier, der kan give ny energi. Og her kommer lille Angel ind i billedet. En dejlig trefarvet sag på 5 måneder, der blev fundet i Sindal, og som ingen har vist interesse i at få tilbage.
Desværre har Angel har en skade, der sandsynligvis er medfødt. Hendes højre bagbens knæskal sidder på indersiden af benet, og hun halter slemt. Den “lette” løsning ville være at få hende aflivet, men Angel er gået lige ind i hjerterne på alle, der har mødt hende, og ikke så let at sige farvel til. Hun er meget mild og altid glad, og render runder og snakker med små lyde hele tiden. Hvad enten det er nye mennesker eller katte hun møder, så snakker hun bare lidt for at indynde sig, og hun kunne ikke drømme om at hvæse af nogen af dem. Men hun kan naturligvis ikke gå rundt med det bagben. Ingen tvivl om at hun har ondt, når hun er aktiv, selvom hun passer på sig selv.
Her kommer vores plejefamilie i syd fra fjorden ind i billedet. Deres lokale dyrlæger i Svenstrup lidt syd for Aalborg har et tip top moderne dyrehospital med knalddygtige dyrlæger www.famdyr.dk . Plejemor Pernille vidste, at skulle nogen kunne klare den slags operationer måtte det være dyrlæge Kenneth Sandholdt, der konstant udbygger sine viden og færdigheder med mere uddannelse og kurser. Han ville gerne kigge på Angel og første undersøgelse + efterfølgende røntgenbilleder viste heldigvis, at Angel godt kunne opereres med gode prognoser for fremtiden. Alle der har dyr, ved at den slags jo koster en pæn slat, men Kenneth og Familiedyrlægerne gav et afslag i prisen, og Jonna besluttede i samråd med Bente, at yde lidt ekstra for Angel og få hende opereret.
Nu håber alle vi der er involveret, at også andre synes det er vigtigt at yde lidt ekstra engang imellem, og derfor har vi igangsat en indsamling som hjælp til at betale nogle af udgifterne for Angels operation. Pernille og Allan + Pernilles katteelskende mor har puttet de første indskud i bøssen, så vi er er godt på vej, men alle små bidrag til Angel modtages med kyshånd.

Har du lyst til at støtte Angel, så kan du bruge følgende kontonr. til Kattehjemmet Bæklunds Støtteforening:
Reg nr: 2620 Konto nr: 3491217609 – HUSK at skrive “Angel” i beskedfeltet.
På forhånd tak!Kommentar 2 til 21 fra 21
Side: 1 - 2

lene   [13 Mar, 2014 at 05:16 PM]
Har sendt et lille bidrag til Angel og håber hun får et godt liv hun er så smuk
Jonna   [14 Mar, 2014 at 08:35 AM]
Tusind tak Lene - hun er både en smuk og en dejlig killing som er det værd.
Britt   [20 Mar, 2014 at 12:35 PM]
nej hvor er hun fin! hun ligner min nemi på en prik. jeg sender et bidrag. det er fantastisk at i valgte at hjælpe hende.
Anja   [12 Apr, 2014 at 08:35 PM]
Hej Jonna. Har sendt et lille bidrag til Angel. Kender kun alt for godt til når hjertet løber af med én.
bæklund   [13 Apr, 2014 at 09:13 AM]
Tak Anja Ide
Helle   [31 Maj, 2014 at 09:43 AM]
Har også luge givet et lille tilskud. Der burde være råd til flete af de positive historie Smil
Jonna   [31 Maj, 2014 at 01:15 PM]
Tak Helle, desværre er de positive historier lidt i underskud, vi gør hvad vi kan her på kattehjemmet til at vende det negative til det positive. Alle de katte vi får ind får en chance - det koster nogle gange men sørgeligt hvis penge skal være årsag til at en kat skal aflives. Og det var Angel helt sikkert blevet hvis hun var havnet på et andet kattehjem.
Christine   [20 Feb, 2015 at 09:35 PM]
Har selv ikke så mange penge men da jeg læste den historie blev jeg nød til at donere noget mere end de sædvanlige 50,- så valgte 150,- istedetfor Smil i må endelig kontakte mig hvis hun kommer tilsalg en dag? jeg vil give hende det hjem hun drømmer om og har en kat her hjemme der savner en lagekamerat vildt meget Smil men vi kan ikke få en før vi er flyttet lidt efter 1. april Smil
Christine   [22 Feb, 2015 at 08:17 AM]
Havde ikke lige set datoen...men hvis i har hende er jeg meget interesseret i hende Smil
bæklund   [22 Feb, 2015 at 10:30 AM]
Hej Christine vi har besluttet ikke at give Angel et nyt hjem før vi er helt helt sikre på at det er det rigtige. Mange har ønsket det men ikke forstået at Angel aldrig kan blive udekat pga hendes operation. Hun fungerer helt normalt som andre katte men vil aldrig kunne komme hurtigt nok væk fra en bil og det dur ikke. Og der kan komme udgifter i forbindelse med hendes ben hvor det søm der er sat ind måske skal fjernes. Og det har ingen desværre haft lyst til at have som udsigt. Så indtil videre bor hun her hvor hun er højt elsket og hvor hun kan få den dyrlægehjælp som måske skal til hvis hun skal ha fjernet skinnen/skruen i benet.
Christine   [23 Feb, 2015 at 09:59 PM]
jeg skal lige snakke med min mand om hende imorgen Smil men så vidt jeg kan regne ud vil det ikke blive et problem med pengene når ham og jeg endelig er flyttet sammen Smil det eneste problem er at ham jeg har skal være ude kat på et tidspunkt og vi flytter i et hvis hvor han kan og hvor der ingen store veje er tæt på... men kan godt se der er svært at få en kat der må være ude og inde og en en der kun må være inde Ked af det men kan godt forstå jer med at det skal være det helt rigtige hjem til hende Smil hun skal ikke bare et sted hen hvor hun ikke får det godt... men kan hun lide at gå ture i snor udenfor? Smil
Christine   [23 Feb, 2015 at 10:05 PM]
Jeg kan godt forstå hun ikke kan blive ude kat derfor jeg skrev det med snoren for så kunne hun alligevel komme ud nu tænker jeg om sommeren ud en lille tur og i i vores have i snor under opsyn Smil
Dann   [03 Apr, 2015 at 05:08 PM]
Vedr. Angel. Jeg kan godt se dato fra sidste år, men ville høre om der var en opdage på denne skønne kat ?.
Dann   [03 Apr, 2015 at 05:10 PM]
opdage= opdate
Jonna   [06 Apr, 2015 at 09:52 AM]
Hej Dann ja vi skal snart ha lavet en opdatering på Angel. Hun bor jo stadigvæk på kattehjemmet da vi ikke har kunne finde en familie der er parat til at give Angel det hun skal ha. Men hun har det godt og stortrives trods de trange kår. Hun sidder så heller ikke i et bur hele dagen men får lov at komme over i mit udebur og trække frisk luft under buske og træer. Samt hun kommer med i laden og fanger mus hvilket hun er sindsyg god til Ide
Dann   [06 Apr, 2015 at 10:06 AM]
Hej Jonna. Det lyder rigtig godt, når bare Angel har det godt. Jeg kan forstå på hvad du skriver, at hun er udekat.
Dann   [06 Apr, 2015 at 03:10 PM]
Tak, det vil jeg gøre Smil .
Sarah   [16 Sep, 2016 at 03:49 PM]
Hvordan går det med lille angel? hvor meget mangler i?
Marisa Vidal Silveir   [23 Sep, 2019 at 03:23 AM]
Hvor er hen henne lille Angel? Er hun rask?
bæklund   [26 Sep, 2019 at 08:12 AM]
Angel er blevet vores forstanderinde, så hun er her stadig og hun trives rigtig godt Meget glad

Kommentar 2 til 21 fra 21
Side: 1 - 2

Tilføj din kommentar 
Navn Kommentar
Bekræftigelse 
Griner :lol: Razz :-P Meget glad :-D Smil :-) Neutral :-| Ked af det :-( Græder - eller meget ked :cry: Cool 8-) Overrasket :-o Forvirret :-? Flov :oops: Chokeret :shock: Gal :-x Rullende øjne :roll: Vinker ;-) Ide :idea: Bestemt :!: Spørgsmål :?: