Hjem :: Login
Albumliste :: Seneste uploads :: Seneste kommentarer :: Mest viste :: Højeste karakter :: Mine Favoriter :: Søg

 
 
 


Killing indbragt fra Lundtoftevej i Hjørring - et skrækkeligt syn! død den 3/9 09

Denne killing fik vi ind i dag den 25 august og man bliver bare så vred! Du kan ikke se det på billedet - MEN - den vejer 650 gr hvor vægten burde være mere end det dobbelte. Kun knogler dækket af skind, diarre og knap nok i stand til bare at sidde. Hoftebenene stikker frem og den har det absolut ikke godt. Hvem f..... vælger at lade sin kat få killinger og så skal nogle af dem ende som denne her?

Trods intensiv pleje og omsorg klarede han det ikke. Sov stille ind den 3 september 2009. Sov sødt lille skat - du vil blive savnet.


Kommentar 1 til 2 fra 2
Side: 1

Helle   [27 Aug, 2009 at 08:48 AM]
For pokker da også, hvordan kan man la være med at reagere før det er kommet så langt ud, jeg forstå det simpelthen ikke og endnu værre hvordan kan man la sit kæledyr ende sådan ???? Ked af det
Diane   [03 Sep, 2009 at 09:13 PM]
Jeg ville ønske vi kunne få et dyrepoliti, og regler om at man skal have kørekort til dyr.. Fængselsstraffe for vanrøgt og andet misbrug. Der må da være en eller anden måde man kan lære folk om ansvar på. Gal Gal Det er groteskt og sørgeligt!

Kommentar 1 til 2 fra 2
Side: 1

Tilføj din kommentar 
Navn Kommentar
Bekræftigelse 
Griner :lol: Razz :-P Meget glad :-D Smil :-) Neutral :-| Ked af det :-( Græder - eller meget ked :cry: Cool 8-) Overrasket :-o Forvirret :-? Flov :oops: Chokeret :shock: Gal :-x Rullende øjne :roll: Vinker ;-) Ide :idea: Bestemt :!: Spørgsmål :?: